دکتر رضاییفر در رویداد «روز بینالملل دانشگاه علم و صنعت ایران»؛
دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه تعاملات بینالمللی با تعریف مسیر راه برای زنجیره آموزش، علم و فناوری
۱۴۰۴/۰۳/۰۷
سرپرست مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی که به عنوان سخنران رویداد “روز بینالملل دانشگاه علم و صنعت ایران” و تقدیر از سرآمدان حوزه بینالملل در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافته بود، ضمن تبیین چالشهای اصلی حوزه تعاملات بینالملل، به فرصتهای دستیابی به مرجعیت علمی در حوزه تعاملات بینالمللی اشاره کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی؛ دکتر رضاییفر گفت: چیزی که قطعاً احتیاج داریم این است که نگاه زنجیروار علم و فناوری را بتوانیم داشته باشیم و از مهمترین رویکردهایی که میتوانیم داشته باشیم تعریف مسیر راه برای زنجیره آموزش، علم و فناوری است.
سرپرست مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت عتف تصریح کرد: در سامانه نظام ایدهها و نیازها (نان)، پژوهشهای تقاضامحور بینالمللی در حال برنامهریزی است و از برنامههای مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، حمایت از تحقیقات مشترک علمی با مراکز و اعضای هیات علمی خارج از کشور را برشمرد.
وی افزود: در مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی با برخی کشورها، مدل متقابلی را تعریف کردهایم که در حال گسترش آن هستیم؛ مثلاً با کشور ترکیه، طرح شمس تبریزی و با دانشگاه کازان روسیه و آکادمی علوم تاتارستان، طرح فارابی را داریم و با کشور عراق نیز طرحهای مشترک تعریف و در حال تدوین و رایزنی هستیم.
رویداد “روز بینالملل دانشگاه علم و صنعت ایران” و تقدیر از سرآمدان حوزه بینالملل با حضور میهمانانی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان امور دانشجویان، نمایندگان برخی از سفارتخانههای خارجی، اعضای هیأت علمی و جمعی از دانشجویان در سالن در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.
