تارنمای مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی

CSTIDLogo_
شعار سال 1404

به منظور فراهم نمودن زمینه همکاری‌های مشترک و توسعه فعالیت‌های پژوهشی علمی بین‌المللی

انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت عتف و پژوهشگاه استاندارد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۰۲/۱۵

تفاهم‌نامه همکاری مشترک فی‌مابین « مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری» و «پژوهشگاه استاندارد» به منظور فراهم نمودن زمینه همکاری‌های مشترک و توسعه فعالیت‌های پژوهشی علمی بین‌المللی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی؛ در راستای فراهم نمودن زمینه همکاری‌های مشترک و توسعه فعالیت‌های پژوهشی علمی بین‌المللی بین “مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری” و ” پژوهشگاه استاندارد”  تفاهم نامه همکاری مشترک منعقد شد.

دکتر امید رضایی‌فر سرپرست مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی در حاشیه انعقاد این تفاهم‌نامه همکاری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین، ایجاد بستر همکاری‌های مشترک و تبادل اطلاعات، تجربیات، توانمندی‌های علمی، فنی و کارشناسی برای ارائه خدمات پژوهشی و اجرای پروژه‌های مشترک و هم‌افزایی طرفین منعقد شده است.

وی با اشاره به زمینه‌های همکاری تفاهم‌نامه فی‌مابین مرکز مطالعات و همکاری‌های علمی بین‌المللی و پژوهشگاه استاندارد افزود: مشارکت در انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی بین‌المللی در حوزه‌های تخصصی طرفین با محوریت استانداردسازی، همکاری درحمایت از پروژه‌های پژوهشی و فناوری بین‌المللی منتهی به تدوین استاندارد بین‌المللی محصولات صادراتی، همکاری در برگزاری نشست‌های علمی، دوره‌های آموزشی و رویداد‌های فناورانه بین‌المللی در حوزه استاندارد، همکاری در برگزاری همایش‌ها و سمینارهای تخصصی علمی بین‌المللی و همکاری در تدوین استاندارد بین‌المللی محصولات دانش‌بنیان از جمله زمینه‌های همکاری پیش رو است.

دکتر رضایی‌فر تصریح کرد: این تفاهم، زمینه‌ساز استفاده بهینه از ظرفیت آزمایشگاه‌های پژوهشگاه استاندارد برای انجام تحقیقات مشترک بین‌المللی می‌باشد.

دکتر مجید جوانمرد رئیس پژوهشگاه استاندارد نیز ضمن ابراز خرسندی از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین مرکز مطالعات و همکاری‌های بین المللی و پژوهشگاه استاندارد اظهار داشت: این تفاهم موجب ایجاد ساز و کار مشترک برای استقرار نظام استانداردهای محصول با تاکید بر فناوری‌های نوین و نگارش استانداردها برای توسعه بازار بین‌المللی محصولات خواهد شد.

دکتر جوانمرد افزود: پژوهشگاه استاندارد به عنوان مرجع علمی پژوهشی نظام استانداردسازی در کشور و نیز پل ارتباطی بین مراکز تولید و به‌کارگیری علم، با هدف تکمیل زنجیره علمی‌ کشور و کسب اعتماد ملی نسبت به محصولات و خدمات، با ایجاد بستر مناسب و در نظر گرفتن ساز و کارهای لازم، ضمن هدایت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی به رفع نیازهای علمی‌ استانداردسازی، مقدمات “تبدیل یافته‌های علمی‌ کشور به استاندارد” و “تدوین استانداردهای پژوهش‌محور” را به منظور معرفی و انتقال پیشرفت‌های علمی ‌به صنایع، مراکز خدماتی و نهایتاً در سطح جامعه فراهم می‌نماید.


آخرین تاریخ ویرایش پرتال : - بازدید کل صفحه : - بازدید امروز : - کاربران آنلاین : - کشور شما : - مرورگر شما : - آدرس IP شما : -